Veilige tuinen beginnen aan de tuinafsluitingen

Een tuin is pas af als er een hek rond staat. Het kan indringers en ongewenste dieren buitenhouden. En het houdt kinderen en huisdieren binnen. Ook uw privacy wordt beschermd.

Maar tuinafsluitingen plaatsen is een secuur werk dat u best laat doen door een specialist als Davey Vyncke Tuinaanleg uit Brugge. Zijn jarenlange ervaring staat garant voor kwaliteit en veiligheid.

Alle soorten tuinafsluitingen

Davey Vyncke Tuinaanleg plaatst alle types afsluitingen, poorten, tuindeuren, palen met panelen of planken, … In draad, hout of beton. Samen met u bekijkt de tuinaannemer de mogelijkheden voor uw tuin. U kiest het materiaal, de kleur en de afwerking. Davey Vyncke Tuinaanleg zorgt voor een perfecte plaatsing.

Alleen met de beste materialen

Het materiaal bepaalt het uitzicht van uw tuin. Voor een warme uitstraling kiest u best voor houten panelen. Een draadafsluiting is licht en goedkoop. Een betonnen afsluiting is dan weer sterk en duurzaam. Davey Vyncke Tuinaanleg kan u adviseren bij uw keuze. Hij werkt alleen met de beste materialen en technieken.

Neem contact voor nieuwe tuinafsluitingen

Wil u een veilige plek om tot rust te komen? Aarzel niet en neem contact op met Davey Vyncke Tuinaanleg, uw specialist in tuinafsluitingen regio Brugge. Vraag gerust om meer info of een gratis offerte.